HemLinjekortCopal Electronics
Copal Electronics

Copal Electronics

Begär offertformulär >
- Copal Electronics, grundat 1967 och ett dotterbolag till Nidec Corporation, är en global leverantör till marknaden för telekommunikation, dator, industri, medicin och halvledarutrustning. Produkter konstruerade och tillverkade för dessa marknader inkluderar trimmer och precisionspotentiometrar, switchar, optiska givare och DC-fläktar. Copal har också utökat sin produktutvecklingsaktivitet till områden som kiseltrycksgivare, polygons laserskannrar, DC turbofläktar och termiska variabeldämpare.
Copal Electronics genomförde förvärvet av Fujisoku Corporation i slutet av 2007 som ett led i Copals strategi att tillhandahålla marknaden med en av de största portföljerna av industriella omkopplingsprodukter från en leverantör. Detta förvärv lade till panelen monterad växel, vippare, spak, tryckknapp och avtryckare växlar till ett omfattande sortiment av ombordkopplingsprodukter som redan tillverkats av Copal. Switch produktutveckling är ett fokus för den kombinerade produktgruppen för att möta marknadens krav på standardiserade och anpassade switchlösningar.
Copal Electronics upprätthåller globala kundsupportfunktioner via regionala produkt- och kundservicekontor i Tyskland, Kina, Japan, Singapore, Korea och USA. Flera produkttillverkningsanläggningar är belägna i Japan, Kina och Vietnam.

industri nyheter

Produktlista

nuvarande 1 page / total sida 102