HemLinjekortERP Power
ERP Power

ERP Power

Begär offertformulär >
- Etablerade 2004, designar och tillverkar ERP energieffektiv LED-drivaggregat för arkitektoniska, kommersiella och industriella applikationer. Små men ändå kraftfulla ERP-produkter levererar en branschledande kombination av kompakt storlek, inbyggd intelligens, omfattande dimmerkompatibilitet och hög effektivitet till konkurrenskraftiga kostnader. ERP äger och driver sin egen huvudkontor i Moorpark, CA, och driver sin egen ISO 9001-certifierade tillverkningsanläggning för att säkerställa design, inköp, produktion och provning.
ERP Power's LED-drivrutiner är små, smarta och effektiva. Högkapacitetsdensiteten hos ERPs drivrutiner resulterar i strömförsörjningsstorlekar som är 20 +% mindre än vår tävling. Den lilla storleken ger elektromekaniska ingenjörer flexibiliteten att utforma prisbelönta, kreativa belysningsarmaturer utan att vara oroande för strömförsörjningen. Vi är lyckliga att vara kraften inom många av branschens ledande belysningsarmaturer.
ERP anser att LED-drivrutiner är det smarta stället att integrera intelligens för belysningsreglage för att hantera atmosfären och optimera energibesparingar. ERP-drivrutiner är programmerbara för att leverera effektivitetsbesparingar för försörjningskedjor för våra kunder genom att möjliggöra en enda strömförsörjning som ska användas över flera fixturer genom att ställa in utgångsparametrarna till specifika lysdiods-krav. Utöver belysning - ERP-drivrutiner kan också integreras med en mängd olika sensorer - över trådbundna eller trådlösa anslutningar - som fungerar som en ryggrad för åtkomst till Internet av saker (IoT). Vi kallar det Internet av ljus.

industri nyheter

Produktlista

nuvarande 1 page / total sida 8