Riedon

Riedon

Begär offertformulär >
- Riedon I 45 år har Riedon varit en vertikalt integrerad global ledare inom design och tillverkning av precisions- och effektresistanser. Genom att använda den senaste i trådlindade, tunna och tjocka film- och folieteknologierna, erbjuder Riedon ett av de bredaste produktområdena i motståndsindustrin.
Riedons tekniska supportteam, kundservicecenter och tillverkningsverksamhet har huvudkontor i Los Angeles, USA, med ytterligare tillverkning i Tecate, Mexiko. Dessutom stöds vår asiatiska marknad av vårt supportcenter i Shanghai. Riedon är tydligt positionerat för att tjäna den globala kunden.
Riedon har en produktportfölj över 70 unika motståndsserier och förmågan att erbjuda skräddarsydda produkter med branschens bästa ledtider. Våra produkter finns i applikationer, inklusive vitvaror, fordonsindustrin, kraftaggregat, telekom, industri, medicinsk, flyg och militär.
Riedon är en kundfokuserad organisation som är fast besluten att bli din partner för dina kraftsmotståndskrav. Vi gör vad vi säger!

industri nyheter

Produktlista

nuvarande 1 page / total sida 53