Sagrad

Sagrad

Begär offertformulär >
- Sagrad designar och producerar en rad trådlösa produkter som inkluderar teknik som 802.11 WiFi-moduler, fasbaserade arrayer, frekvensomvandlare, UMTS RF-system, GSM, FM-ljudprodukter och effektförstärkare. Sagrad erbjuder både standardprodukter och ingenjörstjänster för att hjälpa kunder i snabbt utvecklande produkter. Dessutom kan Sagrads asiatiska företag försäkra sig om hög volymproduktion och världsomspännande konkurrenskraftiga priser.
Sagrad är engagerad i leverans av produkter i världsklass som enkelt kan implementeras i ett brett sortiment av produkter. Sagrad fortsätter att utveckla avancerade produkter som minskar kostnaden för Wi-Fi-integration. Vår personal har över 10 års erfarenhet i 802.11 och har bidragit till standardutvecklingen.
MFGChips.com är en stolt distributör av Sagrad-produkter. MFGChips.com har prestationsutvärderingspaket som SG923-0002 till 802.11 WiFi-moduler från denna leverantör. I lagermoduler ingår Kraken, (utvärderingspaket tillgängligt), Copperhead (utvärderingskit redo), Diamond Back LGA-modul (låg kostnad) och Coral Small Connector (lätt att byta modul).
Sagrad är en världsomfattande leverantör av trådlösa produkter. Våra resurser inkluderar ett amerikanskt designteam; USA baserad tillverkning, och ett Asien kontor för låg kostnad sourcing. Vårt huvudkontor ligger i Melbourne Florida. Vi har varit i affärer sedan augusti 2004.

industri nyheter

Produktlista

nuvarande 1 page / total sida 10