HemLinjekortSamsung Electro-Mechanics America, Inc.
Samsung Electro-Mechanics America, Inc.

Samsung Electro-Mechanics America, Inc.

Begär offertformulär >
- Samsung Electro Mechanics (SEMCO) grundades 1973 som ett dotterbolag till Samsung Corporation. SEMCO är en global ledare som levererar passiva komponenter i flera branscher. SEMCO består av fyra divisioner: optisk och mekatronik, kretskort, avancerad kretskoppling och LCR. SEMCO har tillverknings närvaro i fem länder och direktförsäljning i över femton länder.
LCR-divisionens produktlinje innefattar flerskikts keramiska kondensatorer, tantal, polymertantal, induktorer, pärlor, filter, motstånd, kristaller och kristalloscillatorer. Inom varje av dessa produktfamiljer erbjuder SEMCO avancerade produkter för en mängd olika applikationsspecifika lösningar. SEMCO är en branschledande inom material och ny teknikutveckling som exemplifieras i den innovativa MLCC-produktlinjen. SEMCO erbjuder världens högsta kapacitansvärden i den minsta storleken. SEMCO LCR division har nummer en marknadsandel inom konsumentelektronik.
Det innebär att nästan varje person i världen använder en passiv komponent SEMCO i en del av livet. Detta inkluderar mobiltelefoner, tv-apparater, GPS, bärbara datorer, medicinska övervakningsanordningar, vitvaror, belysning och många fler! SEMCOs snabba tillväxt beror på marknadsledande teknik, stark kostnadskonkurrens och snabb och noggrann bestämning.

industri nyheter

Produktlista

nuvarande 1 page / total sida 332