HemLinjekortSocle Technology Corporation
Socle Technology Corporation

Socle Technology Corporation

Begär offertformulär >
- Grundades 2001, är Socle Technology Corporation en av världens ledande leverantörer av design och implementeringstjänster för SoC (System on Chip). Socle har sitt huvudkontor i Hsin-Chu City (Taiwan) och serverar ett brett utbud av marknader från dator- och konsumentelektronik till kommunikationsprodukter med kundbas i Europa, Asien och Stillahavsområdet och Nordamerika. Socle har filialer i Taipei, Shanghai och Shenzhen (Kina).
Sedan 2004 har Socle varit ARM11MP-, ARM1176-, ARM926EJ- och ARM7EJ-IP-licensierare för ARM Limited och erbjuder ARM SoC-lösningar för att möta kundernas applikationsbehov i MID, multimedia handhållen kommunikation, integrerad anslutning, konsumentelektronik och lagringsfrågor.
I 2014 förvärvades Socle av Foxconn Technology Group (Hon Hai Precision Industry Co. Ltd). Som ett helägt dotterbolag till Foxconn använder Socle sin expertis inom halvledarteknik för att hantera halvledarlösningar inom Foxconn. Detta inkluderar upprättandet av en världsomspännande IC-kanal för att sälja elektroniska enheter från halvledarföretag i Tier 1 som SHARP och andra produkter från Socles partners.

industri nyheter

Produktlista

nuvarande 1 page / total sida 6