HemLinjekortSprague Goodman
Sprague Goodman

Sprague Goodman

Begär offertformulär >
- Sprague Goodman Electronics, Inc. grundades 1972 och har varit under samma ledning sedan starten. Företaget har upplevt en stabil tillväxt genom åren och erbjuder nu världens bredaste sortiment av trimmerkondensatorer.
Sprague-Goodman är privatägt och publicerar inte finansiella rapporter. Om finansiell information önskas, hänvisas till Dun & Bradstreet; Företaget har en 3A1 rating, DUNS nr 06-472-0121.
Sprague-Goodman har 46 anställda och kvalificerar sig som ett litet företag. Företaget är beläget i Westbury, New York, USA, i en 15 000 kvadratfot anläggning. Westbury ligger i centrum av Nassau County, Long Island, bekvämt för alla transportmöjligheter - luft, järnväg och lastbil.
Sprague-Goodman upprätthåller en välskött högklassig kvalitetsavdelning, och uppfyller inspektionskraven för MIL-I-45208. Många modeller har godkänts i USA: s militära specifikation MIL-C-14409D och är listade på listan över kvalificerade produkter (QPL). Produktionsanläggningen har granskats och godkänts av försvarsdepartementet och många kunder. Sprague-Goodman har tilldelats "föredragna leverantör" status av många stora elektroniska tillverkare.
Ett nätverk av tillverkares representanter och stocking distributörer marknadsför Sprague-Goodman-produkter över hela världen.

industri nyheter

Produktlista

nuvarande 1 page / total sida 27