HemLinjekortStanley Electric
Stanley Electric

Stanley Electric

Begär offertformulär >
- Stanley Electric är världsledande inom design och tillverkare av LED-lampor som erbjuder ett brett spektrum av lysdioder som är erkända för att vara den ljusaste i världen med en anmärkningsvärd variation i rumsfördelning, paketformat och färgvariationer.
Dessutom erbjuder Stanley en mängd andra optoelektroniska produkter, inklusive LCD-skärmar och CFL, för att stödja de mest krävande instrumentpanelens bakgrundsbelysningsbehov. Oavsett om du behöver LED, LCD eller CFL, är Stanley Electric en enda resurs för din efterfrågan på optoelektroniska komponenter.
Efter att ha fungerat som försäljningskontor av II Stanley i Michigan fick Stanley Electric en utökad roll 1998 som ett dedikerat dotterbolag till optoelektroniska komponenter för Stanley Electric of Japan. Behovet av att möta en växande marknad i Nord- och Sydamerika banade vägen för Stanley Electric att utveckla fullständigt utökade tekniska möjligheter, en toppmodern lageranläggning och ett försäljningsstödscentrum knutet till landets rikstäckande team. Detta invecklade supportnätverk gör det möjligt för Stanley Electric att ta sina kunder från ljusdesign till prototyputveckling till leverans.

industri nyheter

Produktlista

nuvarande 1 page / total sida 11