HemLinjekortSwissbit
Swissbit

Swissbit

Begär offertformulär >
Swissbit AG är huvudkontor i Bronschhofen, Schweiz, och är den största oberoende DRAM-modulen och Flash-lagringsproducenten i Europa. Swissbit är världsledande inom teknik som levererar högkvalitativa minneslösningar till industri-, inbyggda, telekommunikations-, militär-, automotive- och rymdmarknaden. Swissbit skapades från ett förvaltningsutköp från Siemens Memory Products 2001 och har över 18 års kombinerad kunskap och erfarenhet inom minnesindustrin. Vårt engagemang för hög kvalitet, tillförlitlighet, exceptionell kundservice och konkurrenskraftig prissättning är det som gör att våra kunder och partners kan njuta av en konstant leverantörskälla och produktåtagande för sina tidigare, nuvarande och framtida krav.
Swissbit strävar efter att skapa innovativ teknik för framtida marknadsmöjligheter med hjälp av ett högkvalificerat internt produktforsknings- och utvecklingsteam. Swissbit upprätthåller en marknadsföringskant genom att fortsätta att tillverka högkvalitativa minnesprodukter av världsklass och ge kunderna både högt värde och låg ägandekostnad genom effektiva processer och förfaranden.
Med FoU-anläggningar i både Schweiz och Tyskland tillverkas och testas 100% av produktportföljen i Tyskland. Förutom enheter erbjuder Swissbit omfattande lösningar och alternativ som inkluderar programvaruövervakningsprogram för livstid, anpassad SPD-programmering, konformbeläggning och proprietära värmeavledningslösningar. Kombinationen av innovativ teknik, en erfaren tillverkningsgrupp och testprocesser gör det möjligt för Swissbit att hitta skräddarsydda lösningar för sina kunder.

industri nyheter

Produktlista

nuvarande 1 page / total sida 19