HemLinjekortVaritronix International Ltd.
Varitronix International Ltd.

Varitronix International Ltd.

Begär offertformulär >
- Varitronix Ltd. grundades 1978 av en grupp akademiker från Hongkongs universitet och har vuxit till att bli en av världens ledande tillverkare av flytande kristallskärmar (LCD). En beslutsamhet att tillhandahålla premium service samt en premiumprodukt har sett företaget växa stadigt till punkten 1991 då vårt associerade holdingbolag, Varitronix International Limited, framgångsrikt lanserades på Hongkongs börs.
Varitronix har från början varit ett forskningsdrivet företag som arbetar med kunder för att utveckla avancerade LCD-produkter till ett brett utbud av marknader, inklusive sofistikerade kommersiella, industriella, medicinska och militära displayprodukter. Dessa produkter sträcker sig från enkla LCD-skärmar för att slutföra nyckelfärdiga enheter för många av världens ledande OEM-tillverkare. Tonvikten på att tillhandahålla produkter av högsta kvalitet var instrumental i Varitronix att få ISO 9001 certifiering i mars 1995.
Produktlinjen innehåller: Standard & Custom Graphic, Dot-Matrix, LCD-glas, moduler och nyckelfärdiga system. Vi erbjuder den senaste tekniken inom: Twisted-Nematic (TN), High-Twist (HTN), Super Twist (STN), Extended-Temp. STN, svartvitt filmkompenserad STN, dubbel STN, gäst-värd, Heilmeier-display och touch-Sensitive Screen.

industri nyheter

Produktlista

nuvarande 1 page / total sida 4