HemLinjekortVersaLogic Corporation
VersaLogic Corporation

VersaLogic Corporation

Begär offertformulär >
- Bygga sitt rykte på mycket höga pålitlighetsprodukter och överlägsen service, en 35-årig konsistenshistoria har förtjänat VersaLogic rykte att vara branschens mest betrodda inbyggda datorselskap. VersaLogic levererar state-of-the-art inbyggda datorer, i kombination med tekniskt tekniskt stöd för kritiska marknader som medicinska och försvarsindustrin.
Är framgången med ditt projekt beroende av en inbäddad dator? Ta reda på varför OEM-producenter runt om i världen litar på att VersaLogic ska vara inuti sina viktigaste maskiner och enheter.
VersaLogic erbjuder ett brett sortiment av kompletta enkeldata-datorer (SBC). Dessa fristående datorer motsvarar en dator med skrivbord, men i ett mindre, mer robust och pålitligt paket. De flesta har vanliga ingångar och utgångar som tangentbord, USB, video, Ethernet och mer.
VersaLogics inbyggda datorer är utformade för de mest krävande applikationerna. Från ultra-små (kreditkortstorlek) till industristandard PC / 104 och EBX-kort, används deras x86-kompatibla datorer närhelst pålitligheten räknas. De trivs i de hårdaste omgivningarna, inklusive temperaturutkanter (-40 till + 85C), chock, vibrationer och fuktighet.
Alla VersaLogic-datorer är x86-kompatibla, använder vanliga Windows- eller Linux-operativsystem och dina välbekanta utvecklingsverktyg för att skapa applikationer. VersaLogic används för kritiska projekt inom medicinsk, försvars-, flyg- och industriautomatisering, bakom varje styrelse som den säljer och stöder den med prisbelönt service och teknisk support. Se fliken Företagsinfo nedan för mer information.

industri nyheter

Produktlista

nuvarande 1 page / total sida 11