HemNyheterTvå-i-en varistor för CAN-system

Två-i-en varistor för CAN-system

Varistorerna erbjuder 25 KV ESD-spänningsmotstånd, som uppfyller AEC-Q200 bilstandard, vilket säkerställer förbättrad säkerhet i avancerade förarassistanssystem.

TDK Corporation har lagt till två nya varistorer i sin AVRH -serie för bilbruk, känd för deras elektrostatiska urladdning (ESD) spänningsmotstånd.Denna funktion är avgörande för avancerade förarassistanssystem (ADAS) säkerhet.

De nya tilläggen till AVRH-serien uppfyller AEC-Q200 Automotive Standard och uppfyller ett krav på 25 kV spänningsmotstånd i ESD-test.De arbetar inom en -55 ° C till +150 ° C temperaturområde och har ett kompakt fotavtryck, i linje med trenden för miniatyrisering vid biltillverkning.

När Automotive OEM: er förbättrar och expanderar ADAS -funktioner som varningar om avgångar, kollision av kollision och adaptiv farthållare ökar andelen elektronik i den totala BOM (Bill of Materials) för bilar.Denna trend är konsekvent över elektriska fordon (EV), hybrider och traditionella bensindrivna fordon.Dessutom främjar biltillverkare autonoma körtekniker, vilket kräver integration av ännu mer sofistikerad elektronik.De elektroniska kontrollenheterna (ECU: er) som ansvarar för att hantera dessa nya elektroniska delsystem är särskilt sårbara för skador från ESD.Frågan är att även tillfälliga störningar i de säkerhetskritiska funktionerna hos ADA: er och autonoma körsystem är oacceptabla, och risken för sådana störningar ökar när mer elektronik införlivas i varje fordon.

AVRH16A2C270KT200NA8 har en 2-i-1-gruppstruktur, vilket gör att ett enda chip kan fungera som två varistorer.Det är utformat med en specifikation som minimerar kapacitansskillnaden mellan kanaler till mindre än 1,0 pf.

Några av de viktigaste funktionerna i två-i-ett-varistorn inkluderar:

Yttre dimensioner [mm]: 1,6 x 0,8 x 0,6
Maximal tillåten kretsspänning [V]: 19
Kapacitans [PF]: 20
Kapacitansskillnad [DB]: 1.0 Max
TDK Corporation, baserat i Tokyo, Japan, är ledande inom elektroniska lösningar för Smart Society.Företaget kommersialiserade Ferrite, ett nyckelmaterial för elektroniska och magnetiska produkter.