HemNyheterFarnell investerar i XP Powers sjukvårds- och industriförnödenheter

Farnell investerar i XP Powers sjukvårds- och industriförnödenheter

PLS600 programmerbara likströmsförsörjningar med en utgång är avsedda för laboratorium, produktion och inbäddad test & mätning. De har en effekt på 600 W med DC-utspänningar på 30 V, 50 V, 100 V, 200 V eller 400 V. Strömförsörjningen med utökat område har inbäddade 12 bitars DAC och ADC och rapporterar spänning och ström. Alla strömförsörjningar i serien är LXI-certifierade och uppfyller därför interoperabilitetsstandarder för LAN-baserade instrument.

Ett annat tillskott är DRC-sortimentet av kompakta, lätta DIN-skenmonterade nätaggregat för industriella och kommersiella applikationer. Förbrukningen har AC-ingångsområde från 85 till 264VAC, utgångar från 5V till 48V DC och ett driftstemperaturområde från 30 ° C till +70 ° C. De har också en DC-on-LED, ett brett justeringsområde för utgångsspänning och alternativt DC-ingångsområde. De har internationell säkerhetscertifiering och överensstämmelse med klass B-utsläpp.

ACS-DC-strömförsörjning med låg kostnad och låg profil utgör FCS-familjen. Strömförsörjningen på 40 W och 60 W AC-DC har 50 mm x 75 mm (2 tum x 3 tum) eller 50 mm x 100 mm (2,0 tum x 4,0 tum) fotavtryck. De konvektionskylda nätaggregaten har ett universellt ingångsspänningsområde och en utgångsspänning från 12V till 48V. FCS40- och FCS60-serien är utformade för att minimera strömförbrukningen utan belastning för att uppfylla den senaste miljölagstiftningen, säger företaget. Strömförsörjningen har också två säkringar med växelströmsledning och låga läckströmmar och är certifierade för att uppfylla medicinska, ITE- och hushållsstandarder.


Slutligen är den kostnadseffektiva VCE-serien lämplig för industriella och inhemska marknader. Den öppna eller inkapslade, kretskortsmonterade AC-DC-strömförsörjningen med en utgång varierar mellan 3W och 40 W utgångar och har ett brett ingångsspänningsområde på 85 till 305VAC. Utgångarna sträcker sig från 3,3 V till 48 V och driftstemperaturområdet är -25 ° C till + 70 ° C. De har internationella säkerhetsgodkännanden, inklusive IEC60335-1 för hushållsapparater och liknande elektriska apparater, och är lämpliga för IoT-applikationer som hemautomation, styrning av värme och ljus, smart mätning, digitalbox och industriell teknik.

Farnell säger att denna investering utökar sitt utbud av kraftprodukter (inklusive EMC / RFI-dämpningsprodukter) tillgängliga från lager till nästan 5000 produkter.