HemNyheterHV DC land-, luft- och sjövägen

HV DC land-, luft- och sjövägen

3kW högspänning (HV) DC-strömförsörjning erbjuder 90 till 264Vac-ingång och ett val av reglerade, enstaka utgångar (150, 200, 250, 300 och 400Vdc). En extrautgång kan väljas från + 5V / 0,5A eller + 9V / 0,3A.

AC-DC-omvandlarna levereras i helt slutna fall, med integrerade fläktar för kylning och mäter bara 28 mm x 170 mm x 64 mm, för användning i rymdbegränsade applikationer.

Modellerna i serien har inbyggd redundans och ett omgivningstemperaturområde på 20 till + 60 ° C. Det finns också jag2C- och RS485-kommunikationsgränssnitt, analog styrning och programmerbar utgång / ström (från 0 till 105%). Utgångsspänning och strömgräns kan styras via en fallmonterad potentiometer, 0 - 5V styrspänning eller via I2C-programmering. Jag2C-kommandon kan användas för att både förhöra och programmera strömförsörjningen i realtid. AC-DC-omvandlarna har också integrerad aktiv PFC och en inbyggd Oring-diod.


Förmågan att läsa av värden, såsom utspänning, ström och intern temperatur i realtid, samt övervaka larm för fläktfel, överspänning och höga temperaturer, gör strömförsörjningen lämplig för levande återkopplingssystem inom medicin, rel och andra applikationer där tillförlitlighet är kritisk men utrymmet är begränsat, råder företaget. Förutom undervattenskraftledningar, bundna drönare och medicinsk avbildning är förnödenheterna också lämpliga för laddning av bilbatterier, fabriksautomation och test och mätning utanför anläggningen.

De pålitliga strömförsörjningarna är certifierade enligt EN / UL62368-1, för A / V-information, kommunikations- och teknikutrustningssäkerhet, och EN55032, för EMC.

Alla modeller i AEK 3000 HV-serien täcks av tre års garanti.