HemNyheterPanel-PC för åtkomsthantering tillgänglig på Rutronik UK

Panel-PC för åtkomsthantering tillgänglig på Rutronik UK

Den integrerar en pekskärm, en 2M-pixelkamera, högtalare och temperatursensor. Datasynkronisering sker via specialutvecklad programvara på en extern server ansluten till datorn. Både ett RS-232- och Wiegand-gränssnitt är tillgängliga för utmatning av kommandon till externa enheter.

Erkänningstiden är mindre än 0,5 sekunder, och med hjälp av den binokulära infraröda kameran jämförs biometriska data baserat på en lagrad profil och upptäcker också förändringar hos en person. Foton eller videor skiljer sig från riktiga människor och obehöriga besökare nekas åtkomst. Det finns möjlighet att använda med en intelligent röstutgång. Displayen kan också fungera som en informationstavla, rekommenderar Rutronik.

När det används som ett internt system för åtkomsthantering finns en valfri smartkortläsare med en svarstid på 0,2 sekunder. Dessutom spårar ISO14443A och molnanslutning en individs närvaro i realtid.

Det finns också en fristående version som inte är ansluten till en extern server. 8Gbyte i internminnet har plats för data på över 100.000 personer. USB-gränssnittet gör det enkelt att extrahera data för intern analys.

Lämpliga applikationer är kollektivtrafik, flygplatser, sjukhus och vårdinrättningar samt tillgång till företagsbyggnader och evenemang.