HemNyheterVox Power tar medicinska strömförsörjningar i handen

Vox Power tar medicinska strömförsörjningar i handen

Vox Power takes medical power supplies in handDen mäter 4 tum x 2 tum x 1,61 tum och väger 310 g och ger 300 W tyst, fläktlös effekt. Där applikationen eller miljön kräver det kan enheterna kylas av konvektion eller tvingad luft, säger företaget.

Med en effektivitet på 95%, inkluderar andra funktioner utmärkta låga läckage- och beröringsströmnivåer och skydd mot överspänning och över temperatur, båda med automatisk omstart. Överström och kortslutningsskydd är också standard.

Applikationer som planeras av företaget inkluderar ventilatorer, andningsskydd, endoskop, laboratorieutrustning, tandvårdssystem och alla typer av mobila applikationer.


Specifikt är strömförsörjningen BF-klassad, har klass I & II-isolering och uppfyller alla lämpliga standarder för medicinsk utrustning inklusive IEC / UL60601-1 Edition 3.1. och IEC / UL60601-1-2 Edition 4 (EMC).

Vox Power skriver:

Viktigt är att kraftlösningar på 300 W, 600 W, 900 W och däröver kan uppnås genom att använda den inbyggda strömningsdelningsfunktionen, som gör det möjligt för slutanvändare att skala upp eller ner beroende på deras energibehov.

Ingångsspänningsområdet är 85 till 264VAC (0,99 effektfaktor) och utspänningarna ställs in initialt på 12, 24 och 48VDC med mellanliggande spänningar upp till 58VDC tillgängliga på begäran. Siffror för belastnings- och ledningsreglering samt krusning och buller är utmärkta medan ingen belastningseffekt är under 1W.

VCCS300M levereras med 5 års garanti.

Funktioner

Vox Power är en irländsk tillverkare av strömförsörjning som producerar en rad AC / DC-kraftlösningar med hög densitet för medicinska, industriella och tekniska marknader.